KANGGO PRODUK TINGGI

PRODUK CIRI

  • Tongkang Soket

    Tongkang Soket

    Socket tongue also is called socket eye, it is a major hardware in powerline and transmission line system. It can be casting or forging. We have many types of socket tongue, we also do customize for our clients to match their requirements. General Material-Body Steel Material- Clip Stainless, Bronze Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the quality of our products. All insulators are subject to 100% stringent IEC or ANSI st...

  • Mripat Bolt

    Mripat Bolt

    Specification: Eye bolts have machine threads on one end and an eye on the other end. These bolts are used for a variety of hanging and variable tension applications. Eye bolts can be used for permanent fastening in side-to-side applications or in overhead applications to suspend weights. Our eyebolt can be used on low temperature condition General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in thi...

  • Bal ing Clevis

    Bal ing Clevis

    Ball clevis is an accessory you can use in attaching or connecting ball and socket insulators to other linked tower hardware. It can be forging or casting. You can connect socket insulator or socket tongues by ball heads, such as 52-3, 52-5, etc. At times, you can also refer to ball clevis as a clevis eye. They are common in transmission lines and poles. General Material-Body Steel Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120...

  • Tetep Rod

    Tetep Rod

    Spesifikasi: set rod kelas dhuwur kanggo kabeh jinis digunakake kanggo ndandani kabel, lan cagak listrik ing rute lan jalur transmisi listrik. Tetep kanthi awet, struktur sing kuat lan kinerja sing apik. Tetep kita diobati kanthi panas sing menehi keseragaman kanggo tekstur kasebut. Sampeyan uga tergalvasi lan bisa duwe pengaruh suhu dhuwur lan tekanan kanthi gampang. Rod tinggal kita duwe rong jinis utama, yaiku jinis busur lan jinis tabung. Saben rod stay type bakal teka ...

Dipercaya, milih kita

Babagan Kita

  • YONGGUANG
  • YONGGUANG
  • YONGGUANG

Katrangan ringkes:

HEBEI YONGGUANG LINE EQUIPMENT CO,, LTD. minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing produksi, R&D lan dodol. Lokasi Yongguang ing "Modal Listrik" sing misuwur ing China-Yongnian, cedhak 107 dalan Nasional, bandara Handan lan stasiun sepur.

Perusahaan sing diadegake ing taun 1995, kita dadi produsen profesional ing Kelengkapan Daya Elektronik, utamane ing baris ndhuwur ndhuwur lan kelengkapan penebat, Komponisi Komposit, Arrester, Motong Gotong Drop-Out, Peralatan Listrik kayata panularan listrik lan produk distribusi. Pabrik nguwasani laladan 8000m2, nduwe luwih saka 200 Staff, kalebu 40 Teknisi profesional.

Melok kegiatan pameran

ACARA & TRADE SHOWS