Pabrik lan Pabrik Kahanan China | Yongguang

Kurung

Keterangan Singkat:

Bracket is a common hardware for powerline and transmission line system. They have many different types, such as transformer bracket, mounting bracket, terminator bracket, arrester bracket, recloser bracket, secondary bracket, cutout bracket, service deadend bracket and post insulator bracket. we can according to clients requirement to customize. General Material-Body Steel, Stainless Steel, Copper Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clam...


Detail Produk

Tag Product

Bracket minangka piranti umum kanggo sistem linear power lan transmisi. Dheweke duwe macem-macem jinis, kayata bracket trafo, bracket sing dipasang, kurungan terminator, bracket arester, bracket sekunder, kurungan sekunder, krenjang sing sithik, layanan kurungan pungkasan lan bracket pasca insulator. kita bisa miturut syarat klien kanggo ngatur.

Umum

Bahan-bahan Baja, Baja Karat, Tembaga
Pagawean akhir Panas Dip Galvanis Panas

Spesifikasi clamping strain: ana rong sistem clamp galur dhasar, 1. clamping bisa dicopot, kayata clamping tension ketegangan jinis, thimble, clamp tension tension bolt, bisa diatur mengko. 2. Clamp sing ora bisa dicopot, kayata clamping terminal kompresi sing kudu cocog karo dawa kawat. Jinis clamping galur yaiku ll -1, ll -2, ll -3, ll -4, lsp.

Kanthi pengalaman ekstensif ing lapangan iki, kita bisa ngasilake lan nyayogake hardware-line kutub berkualitas tinggi. Bagean kasebut digunakake kanggo mbangun cagak lan monyet sing akeh. Produk kita digawe saka bahan berkualitas tinggi lan awet. Hardware sing diwenehake kanthi priksa kanthi tliti sawise proses manufaktur kanggo njamin sifat sing bisa diluncurake. Kajaba iku, fasilitas transportasi sing ekstensif ngidini kita ngirim hardware line pole ing pigura wektu tartamtu.

Scope kita kalebu

Pita bar sing bisa diatur

Plug insulasi

Terus sabuk

Bolt (oval mripat)

Lag ngawut-awut

Jaga Tightner

Sambungan bolongan (mripat thimble)

Bolt mripat kawung

Dasi dasi (lurus / bengkong)

Bolt pelatih

Bolt (mripat dobel)

Wong edan oval

Ngawut-awut gerbong

Kurung Rod sadurunge ngagem

Ekstensi mripat

Panyekel insulator

Bolt mripat bolongan

Nyekel tangan sampeyan

Rak spion (rong kabel)

Mripat banter supaya

D dhukungan wesi (samberan lan nut)

Pigura sekunder (telu kabel)

Thimble nut nut

Dhukungan wesi (pin, pin)

Papan bagean / terminal

Kita mesthi nggatekake kualitas produk. Kabeh insulatortor tundhuk karo standar IEC utawa ANSI sing ketat 100%. We njamin yen tingkat produk sing layak sadurunge metu yaiku 100%. Produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Vietnam, Italia, Rusia, Yunani, Argentina, Chili lan negara liya lan wilayah liyane. Kanggo njamin kualitas produk, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas iso9001: 2008, ing pelanggan domestik lan manca supaya entuk reputasi sing apik.

Sikap layanan sing apik, wektu nanggepi kanthi cepet, kiriman tepat, tanggung jawab lan keluwesan minangka praktik sing wis kita lakoni wiwit wiwitan. Rega kompetitif, kualitas apik lan pangiriman wektu. Kabeh mau diwenehake dening kita. Muga-muga sampeyan kepincut karo produk lan tampi kanthi pas karo kerjasama.

20191228111701
177- (65)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Bal ing Clevis

      Bal ing Clevis

      Ball clevis is an accessory you can use in attaching or connecting ball and socket insulators to other linked tower hardware. It can be forging or casting. You can connect socket insulator or socket tongues by ball heads, such as 52-3, 52-5, etc. At times, you can also refer to ball clevis as a clevis eye. They are common in transmission lines and poles. General Material-Body Steel Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel ...

    • Soket Clevis

      Soket Clevis

      Specification: Socket clevis is a very integral component of pole line technology. It is commonly used on overhead lines, transmission lines, and power lines. It is a major component in pole line hardware which usually connects the socket type insulator and the tension clamp. General Material-Body Steel Material- Bolt / Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience...

    • Tali

      Tali

      Strap is a common hardware for any construction field. It is also the major parts of powerline and transmission system. We have many different types of strap, which are made by high grade steel. We also provide customize service for our clients to match their requirement. Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufacture and supply high quality pole-line hardware. These parts are used to bu...

    • Clevis Thimble

      Clevis Thimble

      Thimble clevis used in deadend applications to attach loop type deadends to tongue or eye type fittings. It is a common hardware for powerline and transmission line system. They can be forging or casting, based on different types. General Material-Body Steel, Casting Iron Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems,...

    • Salib Lengan

      Salib Lengan

      Specification: A cross arm is provided, for use in a support structure for conductors within an electrical grid. Cross arm coming with many sizes including 4ft, 6ft, 8ft and so on. Some places need cross arm coming with welded parts. They will be finished by hot dip galvanize. General Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension c...

    • Pancing / Pancing Pancing

      Pancing / Pancing Pancing

      Specifications: Hook is a common hardware in powerline and transmission line system. We have many types of hook, and we also do customize base on clients requirement. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. 2. Non-detachable clamps, such as compressio...