Pabrik lan Pabrik China | Yongguang

Lancar

Keterangan Singkat:

Spesifikasi: A shackle, yaiku potongan logam berbentuk U sing dijamin nganggo pin clevis utawa bolt ing bukaan, utawa gelung logam engsel sing dijamin kanthi mekanisme pin ngunci cepet-rilis. Shackles minangka penghubung penghubung utama ing kabeh jinis sistem rigging, saka prau lan kapal menyang rigging kren industri, amarga ngidini macem-macem jinis rigging disambungake utawa nyambung cepet. Kita duwe pirang-pirang jinis gumpalan, lan kita uga ngatur supaya klien kita cocog karo kebutuhan. Umum ...


Detail Produk

Tag Product

Spesifikasi:

Shackle, yaiku potongan logam berbentuk U sing dijamin nganggo pin clevis utawa bolt ing bukaan, utawa gelung logam engsel sing dijamin kanthi mekanisme pin kunci ngunci sing diluncurake kanthi cepet.

Shackles minangka penghubung penghubung utama ing kabeh jinis sistem rigging, saka prau lan kapal menyang rigging kren industri, amarga ngidini macem-macem jinis rigging disambungake utawa nyambung cepet.

Kita duwe pirang-pirang jinis gumpalan, lan kita uga ngatur supaya klien kita cocog karo kebutuhan.

Umum

Bahan-bahan Baja
Bahan - Bolt / Pin (Clevis) Baja Galvanis
Material- Pin (Cotter) Baja Karat
Rating Rating 70KN, 120KN, 180KN
Pagawean akhir Panas Dip Galvanis Panas

Kita mesthi nggatekake kualitas produk. Kabeh insulatortor tundhuk karo standar IEC utawa ANSI sing ketat 100%. We njamin yen tingkat produk sing layak sadurunge metu yaiku 100%. Produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Vietnam, Italia, Rusia, Yunani, Argentina, Chili lan negara liya lan wilayah liyane. Kanggo njamin kualitas produk, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas iso9001: 2008, ing pelanggan domestik lan manca supaya entuk reputasi sing apik.

Layanan kita

1. Pengalaman sing sugih ing ODM lan OEM

2. Layanan sing mandheg banget

3. Layanan tliti kualitas dhuwur kanthi tliti lan penet

4. rega paling

5. Kontrol kualitas sing ketat

Kita bisa ngasilake miturut syarat customer.

Sikap layanan sing apik, wektu nanggepi kanthi cepet, kiriman tepat, tanggung jawab lan keluwesan minangka praktik sing wis kita lakoni wiwit wiwitan. Rega kompetitif, kualitas apik lan pangiriman wektu. Kabeh mau diwenehake dening kita. Muga-muga sampeyan kepincut karo produk lan tampi kanthi pas karo kerjasama.

Nggolek kanggo pitakonan!

SHACKLE01


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Pin / Spindle insulator

      Pin / Spindle insulator

      Specification: Spindle/ insulator pin can be divided into lead head spindle, nylon head and steel head spindle. Insulator Pin normally have two types which are 11KV insulator and 33KV insulator. But they also have many other different types, we can customize based on clients requirement. Pin insulator is finished by hot dip galvanize with excellent mechanical strength, usually used with insulator and coming with nuts and bolts. General Material-Body Steel Stren...

    • Clevis Thimble

      Clevis Thimble

      Thimble clevis used in deadend applications to attach loop type deadends to tongue or eye type fittings. It is a common hardware for powerline and transmission line system. They can be forging or casting, based on different types. General Material-Body Steel, Casting Iron Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems,...

    • Fittings liyane

      Fittings liyane

      Kita duwe toko karya alat cetakan dhewe. Kita bisa ngatur produk sing adhedhasar syarat klien. Spesifikasi clamping strain: ana rong sistem clamp galur dhasar, 1. clamping bisa dicopot, kayata clamping tension ketegangan jinis, thimble, clamp tension tension bolt, bisa diatur mengko. 2. Clamp sing ora bisa dicopot, kayata clamping terminal kompresi sing kudu cocog karo dawa kawat. Jinis clamping galur yaiku ll -1, ll -2, ll -3, ll -4, lsp. Kanthi pengalaman ekstensif ...

    • Mripat Bal

      Mripat Bal

      Ball Eye is a common hardware in powerline and transmission line system, and it is also called Eye Ball. It normally used with disc insulators. We have many types Ball Eye, we also do customize for our clients. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. ...

    • Salib Lengan

      Salib Lengan

      Specification: A cross arm is provided, for use in a support structure for conductors within an electrical grid. Cross arm coming with many sizes including 4ft, 6ft, 8ft and so on. Some places need cross arm coming with welded parts. They will be finished by hot dip galvanize. General Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension c...

    • Babi Tukang Bolong

      Babi Tukang Bolong

      Pigtail bolt is designed for use on wooden pole, concrete or other power line poles to hang the dead end clamp or suspension clamp. They are threaded at one end, whilst the other end is hot worked to form a pigtail-shaped eyebolt. They are also used alongside electrical telephone cable and chain type handrails. General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufa...