Pabrikan lan Pabrik Arrestor China | Yongguang

Surge Arrestor

Keterangan Singkat:

Specification Metal oxide lighting arrester/surge arrester is currently the most advanced over-voltage protecting appliance, is widely used in power generation, power transmission, power distribution system, protection of electrical equipment insulation to exempt the over-voltage harm. Operating condition 1.The ambient temperature is not high than +40 celsius and not lower than -40 celsius. 2.The altitude above sea level do not exceed 1000-2000m.(Altiplano area should be indicated when orde...


Detail Produk

Tag Product

Spesifikasi

Arteria / penawaran lampu oksida logam minangka piranti nglindhungi voltase sing paling maju, digunakake kanthi akeh ing generasi daya, transmisi listrik, sistem distribusi listrik, proteksi insulasi peralatan listrik kanggo ngilangi gawe piala voltase over-volt.

Kahanan operasi

1. Suhu sekitar ora dhuwur saka +40 celsius lan ora luwih murah tinimbang -40 celsius.

Ketinggian ndhuwur segara ora ngluwihi 1000-2000m. (Wilayah Altiplano kudu dituduhake nalika pesenan.)

3. Frekuensi sistem AC yaiku 50Hz utawa 60Hz.

4. voltase frekuensi daya sing wis suwe kanggo arene nganti suwe ora ngluwihi voltase operasi terus-terusan. 5.Max. kacepetan angin ora ngluwihi 35m / s.

6.Mlaku menyang wilayah sing intensitas lindhu ora ngluwihi 8 derajat.

7. Area sing reged kudu dituduhake sadurunge.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Tetep Insulator

      Tetep Insulator

      Porcelain Stay Insulators Our Stay Insulators include 54-1, 54-2, 54-3, 54-4 and so on. Standard: IEC, ANSI, BS, AS, DIN, GB and etc. Color: brown, gray, sky blue and etc. Ceramic insulator is also called porcelain vase. Disc ceramic insulators are designed as strings, usually two or more, providing higher voltage protection than any single insulator. Ceramic disc insulators are commonly used in high-voltage transmission towers, as shown in the figure below. Ceramics...

    • Insulators Disc

      Insulators Disc

      We provide all different type of bolt and nut, include carbon steel, brass and stainless steel. Steel bolt and nut surface processing way has Electric galvanize and Hot dip galvanize. Bolt and nut have different grades. For example, 4.8grade, 8.8grade, 10.8grade, and so on.  Material-Body Steel, Brass, Stainless Steel Shackle insulator is widely used in the field of high-voltage transmission and distribution due to its wide variety, good quality, reasonable pri...

    • Insulator Komposit

      Insulator Komposit

      Spesialisasi insulator komposit, uga diarani dielektrik utawa nonconductor, minangka bahan sing nolak arus listrik. Bahan karet silikon jinis iki digunakake ing bagean peralatan listrik sing didhukung kanggo ndhukung utawa dirijen konduktor listrik tanpa ngliwati arus. Tembung kasebut uga digunakake kanthi khusus kanggo ngubungake dhukungan insulating sing nempelake kabel transmisi listrik listrik menyang kutub utami. Penebat komposit kurang larang regane ...

    • Insulators Pin Porcelain

      Insulators Pin Porcelain

      Description We manufacture a wide range of low and high voltage pin type insulators designed for distribution systems, highly resistant to lightning puncture. Such as P-11-Y, P-15-Y, P-20-Y, P-33-Y, and PQ-36Y. Pin insulators of one piece or Multipiece construction are widely used in low cost distribution lines. Multipiece construction makes these insulators less vulnerable to damage as with one shell broken a multi piece insulator can normally withstand the line vol...

    • Insulators Kaca

      Insulators Kaca

      Spesifikasi kaca Khusus insulator, insulator kaca Anti-Fog / Anti-Polusi, insulator kaca Aerodinamik kabeh bisa diwenehake ing perusahaan kita, yen sampeyan duwe panjaluk anti-kabut / Anti-Polusi insinyur kaca anti-polusi, hubungi kita kanthi bebas. Penebat kaca Penebat kaca digawe saka kaca kanthi kualitas paling dhuwur, penyimpangan udara lan inpormasi sing paling dhuwur. Iki cocog kanggo garis-garis voltase kanthi dhuwur. We offer insulators tutup kaca, ndhukung insulators lan gla kekuatan ...

    • Insulator Shackle

      Insulator Shackle

      Shackle Insulator has many types such as, ED-2B, ED-2C, and so on. We offer professional porcelain shackle insulator producer and supplier. We customize color for our clients. Our products is aging & temperature resistance. Ceramic insulator is also called porcelain vase. Disc ceramic insulators are designed as strings, usually two or more, providing higher voltage protection than any single insulator. Ceramic disc insulators are commonly used in high-voltage tra...