Pabrik lan Pabrik Anchor Rod China Thimble | Yongguang

Thimble Anchor Rod

Keterangan Singkat:

Thimble eye, Twin eye and Triple eye drop forged eye distribute pulling stresses uniformly over individual strands of guy wire and keep the guy wire from spreading, kinking, or bending. Square nut assembled to rod. General Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufacture and supply high quality pole-line hardware. These parts are used to build huge poles and pylons. Our products are made of high quality materials a...


Detail Produk

Tag Product

Mripat sing mandhiri, Mripat kembar lan mripat Triple ngeculake mripat narik stres kanthi seragam liwat lembaran individu saka kawat wong lan njaga kawat wong kasebut nyebar, kink, utawa mbengkongake. Nut kothak dipasang menyang rod.

Umum

Bahan-bahan Baja
Pagawean akhir Panas Dip Galvanis Panas

Kanthi pengalaman ekstensif ing lapangan iki, kita bisa ngasilake lan nyayogake hardware-line kutub berkualitas tinggi. Bagean kasebut digunakake kanggo mbangun cagak lan monyet sing akeh. Produk kita digawe saka bahan berkualitas tinggi lan awet. Hardware sing diwenehake kanthi priksa kanthi tliti sawise proses manufaktur kanggo njamin sifat sing bisa diluncurake. Kajaba iku, fasilitas transportasi sing ekstensif ngidini kita ngirim hardware line pole ing pigura wektu tartamtu.

Kita mesthi nggatekake kualitas produk. Kabeh insulatortor tundhuk karo standar IEC utawa ANSI sing ketat 100%. We njamin yen tingkat produk sing layak sadurunge metu yaiku 100%. Produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Vietnam, Italia, Rusia, Yunani, Argentina, Chili lan negara liya lan wilayah liyane. Kanggo njamin kualitas produk, perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas iso9001: 2008, ing pelanggan domestik lan manca supaya entuk reputasi sing apik.

Sikap layanan sing apik, wektu nanggepi kanthi cepet, kiriman tepat, tanggung jawab lan keluwesan minangka praktik sing wis kita lakoni wiwit wiwitan. Rega kompetitif, kualitas apik lan pangiriman wektu. Kabeh mau diwenehake dening kita. Muga-muga sampeyan kepincut karo produk lan tampi kanthi pas karo kerjasama.

177- (33)
177- (32)
177- (10)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Babi Tukang Bolong

      Babi Tukang Bolong

      Pigtail bolt is designed for use on wooden pole, concrete or other power line poles to hang the dead end clamp or suspension clamp. They are threaded at one end, whilst the other end is hot worked to form a pigtail-shaped eyebolt. They are also used alongside electrical telephone cable and chain type handrails. General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufa...

    • Tetep Rod

      Tetep Rod

      Spesifikasi: set rod kelas dhuwur kanggo kabeh jinis digunakake kanggo ndandani kabel, lan cagak listrik ing rute lan jalur transmisi listrik. Tetep kanthi awet, struktur sing kuat lan kinerja sing apik. Tetep kita diobati kanthi panas sing menehi keseragaman kanggo tekstur kasebut. Sampeyan uga tergalvasi lan bisa duwe pengaruh suhu dhuwur lan tekanan kanthi gampang. Rod tinggal kita duwe rong jinis utama, yaiku jinis busur lan jinis tabung. Saben rod stay type bakal teka ...

    • Mripat Nut

      Mripat Nut

      Eye Nuts. Commonly used in the lifting and rigging industry, eye nuts are internally threaded fasteners used for lifting and securing cables, wires and chains. Eye nuts are made from forged carbon steel, zinc-plated steel, stainless steel or hot dipped galvanized steel. In addition to the structural material, choose the thread dimensions and, if relevant, the working load limit to fit your application. General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Fini...

    • Mripat Bal

      Mripat Bal

      Ball Eye is a common hardware in powerline and transmission line system, and it is also called Eye Ball. It normally used with disc insulators. We have many types Ball Eye, we also do customize for our clients. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. ...

    • Clevis Nut

      Clevis Nut

      Clevis nut is a common hardware for powerline and transmission line system. We have many types of clevis nut. Also we can customize the products according to clients requirements. General Material-Body Steel Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the quality of our products. All insulators are subject to 100% stringent IEC or ANSI standards. We g...

    • Lancar

      Lancar

      Spesifikasi: A shackle, yaiku potongan logam berbentuk U sing dijamin nganggo pin clevis utawa bolt ing bukaan, utawa gelung logam engsel sing dijamin kanthi mekanisme pin ngunci cepet-rilis. Shackles minangka penghubung penghubung utama ing kabeh jinis sistem rigging, saka prau lan kapal menyang rigging kren industri, amarga ngidini macem-macem jinis rigging disambungake utawa nyambung cepet. Kita duwe pirang-pirang jinis gumpalan, lan kita uga ngatur supaya klien kita cocog karo kebutuhan. Umum ...