Rreth Nesh

MIREL SE VINI N HE HEBEI Yongguang

PAJISJET LINE PAJISJE HEBEI YONGGUANG CO, LTD. është një ndërmarrje të teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin, R&D dhe shitjet. Vendndodhja e Yongguang është në "Kryeqytetin e Elektrikut" të famshëm në Kinë-Yongnian, aty pranë 107 rrugë kombëtare, aeroportin Handan dhe stacionin hekurudhor.

Kompania e themeluar në 1995, ne jemi prodhues profesional në Fittings Elektrike, posaçërisht në pajisje të montimit dhe izolues të linjës së sipërme, izolues të përbërë, Arrester, ndërprerje të siguresave, Prodhim elektrik, pajisje elektrike siç janë transmetimi i energjisë dhe produktet e shpërndarjes. Fabrika zë një sipërfaqe prej 8000m2, me më shumë se 200 shtab, përfshirë 40 teknikë profesionistë.

Fabrika ka një ekip me forcë të fortë teknike, artizanale të përparuar, pajisje të plotë inspektimi.

Produktet tona kanë kaluar provë nga Laboratori i Fitimit të Fuqisë së CECP-së. Industria e energjisë elektrike - Qendra e provës për cilësinë e pajisjeve elektrike dhe Instituti i Kërkimeve HV Xi'an. Cilësia e besueshme dhe performanca e mirë e produkteve tona kanë fituar reputacion të mirë nga tregu i brendshëm dhe i huaj. Për më tepër, ne kemi kaluar certifikatën CE, sistemin ISO 9001, me një pjesë të produkteve deri në nivelin e vendeve të zhvilluara industriale evropiane dhe amerikane.

Prodhimet tona janë eksportuar në Azi, Oqeani, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut Lindjen e Mesme, Afrikë etj.

Me menaxhimin standard të ndërmarrjes, mekanizmin fleksibël të funksionimit dhe shërbimin e shkëlqyer pas shitjes, inovacionin e vazhdueshëm, e bëjnë kompaninë tonë të bëhet shpejt një nga ndërmarrjet më të mundshme dhe inovacionit. Kompania mban parimin e "cilësisë është jeta, reputacioni është bazë", duke siguruar klientëve me produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të kënaqshëm.

Ne mirëpresim ngrohtësisht miq nga e gjithë bota për të diskutuar biznesin dhe bashkëpunuar me ne për zhvillimin global të energjisë!