Urang KANGGO PRODUK TINGGI

PRODUK TAMPI

  • Indung Tongkang

    Indung Tongkang

    Socket tongue also is called socket eye, it is a major hardware in powerline and transmission line system. It can be casting or forging. We have many types of socket tongue, we also do customize for our clients to match their requirements. General Material-Body Steel Material- Clip Stainless, Bronze Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the quality of our products. All insulators are subject to 100% stringent IEC or ANSI st...

  • Panon Baut

    Panon Baut

    Specification: Eye bolts have machine threads on one end and an eye on the other end. These bolts are used for a variety of hanging and variable tension applications. Eye bolts can be used for permanent fastening in side-to-side applications or in overhead applications to suspend weights. Our eyebolt can be used on low temperature condition General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in thi...

  • Bal Clevis

    Bal Clevis

    Ball clevis is an accessory you can use in attaching or connecting ball and socket insulators to other linked tower hardware. It can be forging or casting. You can connect socket insulator or socket tongues by ball heads, such as 52-3, 52-5, etc. At times, you can also refer to ball clevis as a clevis eye. They are common in transmission lines and poles. General Material-Body Steel Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120...

  • Tetep Rod

    Tetep Rod

    Spésifikasi: Sasét sét kelas luhur kami tina sagala jinis dianggo pikeun ngalereskeun kabel, sareng kutub listrik dina jalur karéta sareng jalur pangiriman listrik. The rod tinggal kalayan daya tahan tinggi, struktur kuat sareng kinerja anu alus teuing. Rod tinggal urang diawat kalayan panas anu nyababkeun kaseragaman kana tékstur na. Éta ogé tergalang sareng tiasa nanggung épék suhu sareng tekanan anu saé kalayan gampang. Rod tinggal urang gaduh dua jinis utama, anu jinis busur sareng jinis tabung. Tiap jenis tinggal rod bakal datang ...

Percaya ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • YONGGUANG
  • YONGGUANG
  • YONGGUANG

Katerangan ringkes :

HEBEI YONGGUANG LINE EQUIPMENT CO., LTD. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina produksi, R&D sareng penjualan. Lokasi Yongguang aya dina "Ibukota Listrik" di China-Yongnian, caket dieu 107 Jalan Nasional, bandara Handan sareng stasion karéta api.

Pausahaan didirikeun taun 1995, urang produsén profésional dina Pabrikatan Listrik listrik, khususna dina garis overhead pas sareng fittings insulating, Composite Insulators, Arrester, Drop-Out Fuse Cutout, Electrical Equipment sapertos transmisi listrik sareng produk distribusi. Pabrik didudukan lahan 8000m2, ngagaduhan langkung ti 200 Staf, kalebet 40 teknisi profésional.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE SHOWS