Pabrikan sareng Pabrik Perusahaan Cina | Yongguang

Kurung

Katerangan Singkat:

Bracket is a common hardware for powerline and transmission line system. They have many different types, such as transformer bracket, mounting bracket, terminator bracket, arrester bracket, recloser bracket, secondary bracket, cutout bracket, service deadend bracket and post insulator bracket. we can according to clients requirement to customize. General Material-Body Steel, Stainless Steel, Copper Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clam...


Jinis Produk

Produk Tag

Bracket mangrupikeun perkakas umum pikeun jalur listrik sareng sistem jalur pangiriman. Aranjeunna gaduh seueur jinis anu béda, sapertos pangubah bracket, ningkatna kurung, terminator bracket, arester bracket, recloser bracket, bracket sekunder, cutout bracket, service deadend bracket sareng post insack bracket. urang tiasa numutkeun sarat klien pikeun ngaropea.

Umum

Bahan-awak Baja, Stainless Steel, Tambaga
Pagawean Panas Dip Galvanize

Spésifikasi clamp galur: aya dua sistem clamp galur dasar, 1. Clampable clampable, sapertos clé tension clamp type, thimble, clt type clamp tension, can adjusted later. 2. Clamp non-detachable, sapertos clamps terminal komprési anu peryogi cocog sareng panjang kawat. Jenis clamping galur nyaéta ll -1, ll -2, ll -3, ll -4, jsb.

Kalayan pangalaman anu ageung dina widang ieu, urang tiasa nyiptakeun sareng nyayogikeun hardware-line berkualiti tinggi. Bagian ieu dipaké pikeun ngawangun kutub sareng pylons anu ageung. Produk urang dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi sareng awét. Parangkat perkakas anu disayogikeun dipariksa saatos prosés manufaktur pikeun mastikeun hakekatna anu henteu kaganggu. Salaku tambahan, fasilitas transportasi éksténsif ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun hardware garis kutub dina jangka waktu anu spesifik.

Scope kami ngawengku

Laras laras band

Nyolok

Ngajaga sabuk

Bolt (panon oval)

Lag screw

Tetep Tightner

Jambatan baut (ngagetér panon)

Baut panon kawung

Dasi dasi (lempeng / bengkok)

Pelatih baut

Bolt (mata dua kali)

Nangan panon kawung

Gerban

Kurung Rod saencan ngagempar

Ekstensi panon

Panyekel pasang insulator

Bolt panon Thimble

Leungit leungeun anjeun

Rak spare (dua kawat)

Panambangan panonna ngantep

D ngadukung beusi (baut sareng nut)

Pigura sekundér (tilu kawat)

Gencang kembang panon

D ngadukung beusi (pin, pin)

Papan bagian / terminal

Kami salawasna nengetan kualitas pikeun produk urang. Sadaya insulators tunduk kana 100% standar IEC atanapi ANSI anu ketat. Kami ngajamin yén tingkat produk anu mumpuni sateuacan aranjeunna kaluar 100%. Produk diekspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Vietnam, Italia, Rusia, Yunani, Argentina, Chile sareng nagara sareng wilayah anu sanés. Pikeun mastikeun kualitas produk, perusahaan ngalangkungan sertifikasi sistem manajemén kualitas iso9001: 2008, dina konsumén domestik sareng asing pikeun meunang reputasi anu saé.

Sikep jasa anu saé, waktos respons gancang, kiriman pasip, tanggung jawab sareng kalenturan mangrupikeun anu urang parantos latihan ti mimiti. Harga kompetitif, kualitas alus sareng pangiriman waktos. Sadaya ieu disayogikeun ku urang. Kami arepkeun kabetot dina produk kami sareng rame sareng wilujeng sumping pikeun gotong royong anjeun.

20191228111701
177- (65)

  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk patali

    • Babi Buntut Babi

      Babi Buntut Babi

      Pigtail bolt is designed for use on wooden pole, concrete or other power line poles to hang the dead end clamp or suspension clamp. They are threaded at one end, whilst the other end is hot worked to form a pigtail-shaped eyebolt. They are also used alongside electrical telephone cable and chain type handrails. General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufa...

    • tudung ramo Nut

      tudung ramo Nut

      Thimble Nuts. Commonly used in the powerline and transmission line system, thimble nuts are internally threaded fasteners used for lifting and securing cables, wires and chains. Eye nuts are made from forged carbon steel. In addition to the structural material, choose the thread dimensions and, if relevant, the working load limit to fit your application. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the qu...

    • Kacang Nut

      Kacang Nut

      Eye Nuts. Commonly used in the lifting and rigging industry, eye nuts are internally threaded fasteners used for lifting and securing cables, wires and chains. Eye nuts are made from forged carbon steel, zinc-plated steel, stainless steel or hot dipped galvanized steel. In addition to the structural material, choose the thread dimensions and, if relevant, the working load limit to fit your application. General Material-Body Steel, Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Fini...

    • Bola Panon

      Bola Panon

      Ball Eye is a common hardware in powerline and transmission line system, and it is also called Eye Ball. It normally used with disc insulators. We have many types Ball Eye, we also do customize for our clients. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. ...

    • Hook / Ball Hook

      Hook / Ball Hook

      Specifications: Hook is a common hardware in powerline and transmission line system. We have many types of hook, and we also do customize base on clients requirement. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. 2. Non-detachable clamps, such as compressio...

    • Fittings séjén

      Fittings séjén

      Kami ngagaduhan ka toko alat citakan sorangan. Urang tiasa ngaropea produk anu dumasar kana sarat klien. Spésifikasi clamp galur: aya dua sistem clamp galur dasar, 1. Clampable clampable, sapertos clé tension clamp type, thimble, clt type clamp tension, can adjusted later. 2. Clamp non-detachable, sapertos clamps terminal komprési anu peryogi cocog sareng panjang kawat. Jinis-jinis clamping galur nyaéta ll -1, ll -2, ll -3, ll -4, sareng anu sanésna ku pangalaman anu luas ...