Komposisi komposit

  • Komposisi komposit

    Komposisi komposit

    Spésifikasi Anu insulator komposit, anu ogé disebut diéléktrik atanapi nonconductor, mangrupikeun bahan anu kalebet aliran arus listrik. Jinis karét silikon jinis ieu dianggo di bagian-bagian alat listrik anu dimaksud pikeun ngadukung atanapi ngaluarkeun konduktor listrik tanpa ngalangkungan arus nyalira. Istilah ieu ogé dianggo sacara khusus pikeun ngarujuk kana panyebaran sokongan anu ngagantelkeun kawat transmisi listrik listrik ka kutub utiliti atanapi pylons. Sénsor komposit kurang hargana, heuheu ...