Cina Thimble Anchor Rod Pabrikan sareng Pabrik | Yongguang

Thimble Anchor Rod

Katerangan Singkat:

Thimble eye, Twin eye and Triple eye drop forged eye distribute pulling stresses uniformly over individual strands of guy wire and keep the guy wire from spreading, kinking, or bending. Square nut assembled to rod. General Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize With our extensive experience in this field, we are able to manufacture and supply high quality pole-line hardware. These parts are used to build huge poles and pylons. Our products are made of high quality materials a...


Jinis Produk

Produk Tag

Soca lurus, Sintan kembar sareng panon Triple serelek panon ngadistribusikaeun narik setrés seragam langkung ti lembar individu tina kawat bodo sareng ngajaga kawat jalu ti nyebarkeun, kink, atanapi lenturan. Nut alun-alun ngumpul kana rod.

Umum

Bahan-awak Baja
Pagawean Panas Dip Galvanize

Kalayan pangalaman anu ageung dina widang ieu, urang tiasa nyiptakeun sareng nyayogikeun hardware-line berkualiti tinggi. Bagian ieu dipaké pikeun ngawangun kutub sareng pylons anu ageung. Produk urang dijieun tina bahan anu berkualitas tinggi sareng awét. Parangkat perkakas anu disayogikeun dipariksa saatos prosés manufaktur pikeun mastikeun hakekatna anu henteu kaganggu. Salaku tambahan, fasilitas transportasi éksténsif ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun hardware garis kutub dina jangka waktu anu spesifik.

Kami salawasna nengetan kualitas pikeun produk urang. Sadaya insulators tunduk kana 100% standar IEC atanapi ANSI anu ketat. Kami ngajamin yén tingkat produk anu mumpuni sateuacan aranjeunna kaluar 100%. Produk diekspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Vietnam, Italia, Rusia, Yunani, Argentina, Chile sareng nagara sareng wilayah anu sanés. Pikeun mastikeun kualitas produk, perusahaan ngalangkungan sertifikasi sistem manajemén kualitas iso9001: 2008, dina konsumén domestik sareng asing pikeun meunang reputasi anu saé.

Sikep jasa anu saé, waktos respons gancang, kiriman pasip, tanggung jawab sareng kalenturan mangrupikeun anu urang parantos latihan ti mimiti. Harga kompetitif, kualitas alus sareng pangiriman waktos. Sadaya ieu disayogikeun ku urang. Kami arepkeun kabetot dina produk kami sareng rame sareng wilujeng sumping pikeun gotong royong anjeun.

177- (33)
177- (32)
177- (10)

  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk patali

    • Hook / Ball Hook

      Hook / Ball Hook

      Specifications: Hook is a common hardware in powerline and transmission line system. We have many types of hook, and we also do customize base on clients requirement. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension clamps, can be adjusted later. 2. Non-detachable clamps, such as compressio...

    • tudung ramo Nut

      tudung ramo Nut

      Thimble Nuts. Commonly used in the powerline and transmission line system, thimble nuts are internally threaded fasteners used for lifting and securing cables, wires and chains. Eye nuts are made from forged carbon steel. In addition to the structural material, choose the thread dimensions and, if relevant, the working load limit to fit your application. General Material-Body Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the qu...

    • Fittings séjén

      Fittings séjén

      Kami ngagaduhan ka toko alat citakan sorangan. Urang tiasa ngaropea produk anu dumasar kana sarat klien. Spésifikasi clamp galur: aya dua sistem clamp galur dasar, 1. Clampable clampable, sapertos clé tension clamp type, thimble, clt type clamp tension, can adjusted later. 2. Clamp non-detachable, sapertos clamps terminal komprési anu peryogi cocog sareng panjang kawat. Jinis-jinis clamping galur nyaéta ll -1, ll -2, ll -3, ll -4, sareng anu sanésna ku pangalaman anu luas ...

    • Clevis Nut

      Clevis Nut

      Clevis nut is a common hardware for powerline and transmission line system. We have many types of clevis nut. Also we can customize the products according to clients requirements. General Material-Body Steel Material-Pin (Clevis) Galvanized Steel Material- Pin (Cotter) Stainless Steel Strength Rating 70KN, 120KN, 180KN Finishing Hot Dip Galvanize We always pay great attention to the quality of our products. All insulators are subject to 100% stringent IEC or ANSI standards. We g...

    • Insulator pin / Spindle

      Insulator pin / Spindle

      Specification: Spindle/ insulator pin can be divided into lead head spindle, nylon head and steel head spindle. Insulator Pin normally have two types which are 11KV insulator and 33KV insulator. But they also have many other different types, we can customize based on clients requirement. Pin insulator is finished by hot dip galvanize with excellent mechanical strength, usually used with insulator and coming with nuts and bolts. General Material-Body Steel Stren...

    • Lintas Arm

      Lintas Arm

      Specification: A cross arm is provided, for use in a support structure for conductors within an electrical grid. Cross arm coming with many sizes including 4ft, 6ft, 8ft and so on. Some places need cross arm coming with welded parts. They will be finished by hot dip galvanize. General Material-Body Steel Finishing Hot Dip Galvanize Strain clamp specification: there are two basic strain clamp systems, 1. Detachable clamps, such as wedge type tension clamps, thimble, bolt type tension c...